Фотоконкурс на Cedefop за учащите в професионалното образование и обучение

За шеста поредна година Cedefop дава възможност на обучаемите лица в системата на ПОО да участват във фотоконкурс, който насърчава върховите постижения и споделянето на опит в ПОО.

Екипи до четирима участници могат да покажат своя талант чрез фоторазказ (от четири до пет снимки) или кратък видеоклип (до 60 секунди), или и двете, на тема „Професионалното образование и обучение: Вашето виждане за зелени и дигитални умения“.

Два отбора на първо място, придружени от своя преподавател, ще вземат участие в Европейската седмица на професионалните умения с номинации за първо място на церемонията по връчване на наградите в професионалното образование и обучение. Печелившият екип на журито на Prix Du за най -добър видеоклип ще пътува до Солун за фестивала за документални филми в Солун през март 2022 г. В случай, че някое от събитията бъде отменено или организирано онлайн, ще бъдат раздадени алтернативни награди.

Cedefop ще публикува отличените фотоистории и видеоклипове.

Предложенията могат да се подават само онлайн (вижте посочения по-долу линк). Крайният срок за изпращане е 21 ноември 2021 г.


Линк към информация за правилата и условията за участие

#CedefopPhotoAward