Малки истории за професионалното образование и обучение

В рамките на инициативата „Малки истории за професионалното образование и обучение“ бяха събрани над 70 кратки изложения, повечето от които представящи успехите на обучавани лица, приели придобиването на професионална квалификация като път към оптимална личностна реализация.

По пет от историите, които се отличиха със своя емоционален заряд, са заснети кратки филми, показващи смисъла на професионалното обучение за качествена кариерна и житейска промяна.

Атрактивните клипове извеждат и един съществен аспект на предлаганите услуги от лицензираните институции за обучение на възрастни – те са свързани с всички останали форми на персонално развитие, като продължаване в сферата на висшето образование, създаване на собствен бранд или дори преподавателска дейност- възможностите са неограничени и зависят единствено от посоката на стремежите на конкретния човек.

 

В няколко поредни публикации ще Ви срещнем с героите на заснетите „малки истории“. Представяме Ви Александра Джендова, преминала курс по дигитален маркетинг.